Zařízení pro měření a zobrazování sportovních výsledků

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem zařízení pro měření a zobrazování sportovních výsledků. Práce je rozdělena na návrh řídící desky pro LED zobrazovač, ovládací jednotku a dálkové ovládání. LED zobrazovač obsahuje číselné segmenty a také grafický řádek pro text. Ovládací jednotka a dálkové ovládání komunikují s LED zobrazovačem, měřícími zařízeními nebo počítačem. Celý systém je možné řídit pomocí tabletu nebo chytrého telefonu. Pro procesory všech částí systému je vytvořen software, který demonstruje funkčnost systému a všech přídavných periferií.
This project is dealing with a design of device for measuring and displaying of sports results. The project is divided into three parts - the design of control board for LED display, next the control unit and finally the remote control. LED display contains LED segments and graphical line for the text. The control unit and remote control are communicating with LED display, measuring devices or with a PC. It is possible to operate the whole system by tablet or a smartphone. There is a software made for all processors of all parts, which can demonstrate the function of the system and all added peripherals.
Description
Citation
FRELICH, M. Zařízení pro měření a zobrazování sportovních výsledků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Tomáš Kratochvíl, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Tomáš Frýza, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Vladimír Šebesta, CSc. (člen) Ing. Zbyněk Lukeš, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Krajčušková, Ph.D. (člen) Ing. Josef Soldán, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO