Webová aplikace na platformě JAVA pro odevzdávání dat a jejich vyhodnocení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se týká především využití programovacího jazyka Java pro tvorbu webové aplikace pro pořádání soutěží s biomedicínskými daty. Je zaměřena na zhodnocení a výběr nástrojů pro vývoj a provoz takovéto aplikace. Součástí práce je databázové schéma, zdrojové kódy aplikace a základní programátorská dokumentace.
This project mainly refers to use of the Java programming language for developing web application for organizing challenges focused on biomedical data. The project is focused on the comparison and selection of tools for developing and running application on server. The project includes a database schema, source code of application and basic development documentation.
Description
Citation
ZELENKA, P. Webová aplikace na platformě JAVA pro odevzdávání dat a jejich vyhodnocení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
prof. Ing. Miloslav Filka, CSc. (předseda) Ing. Zdeňka Chmelíková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Přinosil, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Krejčí, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Balík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radim Burget, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Hanák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Detailně popište mechanismus autentizace uživatele. Popište možné útoky a možnosti předcházení.: Student otázku zodpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO