Návrh komunikační strategie společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh komunikační strategie společnosti LETOVICKÉ STROJÍRNY, s. r. o. V první části jsou vysvětleny teoretická východiska z oblasti marketingového mixu a komunikačního mixu. V úvodu druhé části je analyzován současný stav ve společnosti a ke konci třetí části je vytvořen návrh na vylepšení komunikační strategie.
This thesis focuses on a proposal of communication strategies of LETOVICKÉ STROJÍRNY, s. r. o. The first part explains a theoretical knowledge of the marketing mix and communication mix. Introduction of the second part analyzes the current state of the company and the end of the final part deals with a proposal of communication strategies improvement.
Description
Citation
PEČÍNKA, P. Návrh komunikační strategie společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) JUDr. Hana Vejvodová (místopředseda) Ing. Lenka Černohorská, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Klíma (člen) Ing. Lenka Prášková (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
otázky oponenta: odpovězeno prof. Jurová: V jakém časovém horizontu byste doporučil jednotlivé kroky (z Vaší prezentace) realizovat? - odpovězeno JUDr. Vejvodová: Proč pro proexportní podnik navrhujete reklamu v ČR? Vašim cílem je zvýšit odbyt v ČR? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO