Návrh komunikace a informačních toků v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V mé bakalářské práci se zabývám řešením komunikačních problémů v podniku, které se vyskytují na interní úrovni. Začátek mé bakalářské práce je věnován teoretické části, za níž následuje část praktická, která se věnuje analýze současného stavu. Ta je rozdělena do tří kapitol, z nichž první popisuje analýzu vnějšího prostředí podniku, druhá analýzu trhu a oborového prostředí a poslední se věnuje analýze vnitřního prostřední podniku. Na tuto část navazuje část popisující návrhy a opatření. Na závěr je provedeno zhodnocení navrhovaného řešení.
In my Bachelor´s thesis I deal with solution of communication problem in company which occur in internal level. The beginning of bachelor´s thesis is addict to theory which is followed by practical part, which is addict to analysis of prezent situation. This part is devided to three chapters. The first one describe analysis of externel background, the sekond analysis of market and branch and the last part is apply to analysis of internal background of copany. After this part is section describing suggestions and arrangements. In conclusion is achieve interpretation of suggesting solution.
Description
Citation
KULHÁNEK, J. Návrh komunikace a informačních toků v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Dostál, CSc. (místopředseda) Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen) Ing. Štefan Štepník (člen) Ing. Bernard Neuwirth (člen)
Date of acceptance
2007-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO