Elektronické formy marketingu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce je definování a podrobný popis stávajících forem elektronického marketingu a analýza jejich účinnosti v souvislosti se záměry propagace. Bakalářská práce je zpracována bez stěžejní účasti konkrétního podniku, některé řešené problémy však byly konzultovány s podniky se specializací na tento obor, zejména pak se společností Actum s.r.o. V první části jsou zpracována teoretická východiska týkající se elektronického marketingu, segmentace uživatelů a analýzy účinnosti internetové reklamy. Ve druhé, praktické části, je uvedeno vlastní členění elektronického marketingu, analýza účinnosti jednotlivých forem v souvislosti s různými záměry propagace a predikce vývoje v blízké budoucnosti.
The aim of the bachelor thesis is definition of present forms of electronic marketing and analysing their ability to be effective in relationship with different aims of propagation. The bachelor thesis is worked up without fundamental participation of specific company but some part were consulted with specialized companies especially Actum s.r.o. At first, I worked up theoretical part about electronic marketing, user segmentation and analysing effectivity of internet advertising. Secondly, I have divided electronic marketing into separate forms. Finally, I have made the analyse of effectiveness related to different aims of propagation and trend prediction of electronic marketing.
Description
Citation
UČEŇ, M. Elektronické formy marketingu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Jozef Fecenko, CSc. (předseda) Ing. Jaromír Roštínský (místopředseda) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (člen) Ing. Romana Nývltová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Kučerová, Ph.D. (člen) Ing. Petra Semorádová (člen)
Date of acceptance
2007-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO