Návrh změn v informačním systému Regionální rozvojové agentury

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce analyzuje stav současného informačního systému Regionální agentury pro rozvoj střední Moravy, která v současné době prochází reorganizací a změnou vedení. Současný systém je neefektivní, nevhodně organizovaný a nejsou jednoznačně stanovena pravidla pro jeho používání. Na základě analýzy stavu tohoto systému a současných i výhledových potřeb organizace jsou doporučena opatření k nápravě, a to v několika etapách, kdy každá vychází z jiných priorit.
Bachelor’s thesis analyzes information system in Regional Development Agency for Central Moravia, which is currently going through a management change and reorganization. Contemporary information system is not effective, well organized and there are no sufficient rules for using. Based on common analyze and in accordance with agency requirements there are made a few proposals of information system innovation.
Description
Citation
KOMÁREK, J. Návrh změn v informačním systému Regionální rozvojové agentury [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Jiří Hřebíček, CSc. (předseda) Ing. Pavel Štarha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Štefan Štepník (člen) Ing. Radek Měřínský (člen)
Date of acceptance
2007-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO