Statistické zhodnocení výkonnosti vybraných investičních fondů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Existuje hodně způsobů, jak zhodnocovat své peníze. Jedním z nich je jejich investování do investičních fondů. V dnešní době je však složité vybrat ve velké nabídce těchto fondů pro nás, jako investory, ten správný. Proto se hodně investorů obrací na své finanční poradce, kteří jim s výběrem pomohou. Každý člověk zajímající se o investování finančních prostředků by jistě ocenil jisté přehledné srovnání investičních fondů, které by mu pomohlo se rychle rozhodnout, kterému z nich své peníze na čas svěřit. A právě takový přehled se snažím touto bakalářskou prací vytvořit. Doufám, že jím pomůžu zefektivnit celou proceduru investování, výběrem správného investičního fondu počínaje.
It exists a lot of ways, how to value our money. One of them is its investing to investment funds. But nowadays it is difficult for us to choose in such a big supply of the funds. That is why a lot of investors ask their financial advisors who are able to help them with the choice Everyone who is interested in coffers investing would surely appreciate some well arranged investment fund comparison which would help him/her in quick decision to which of these funds entrust the money for a time. By this bachelor thesis I try to create right such summary. I hope I will help to make the whole investment procedure effective beginning with the choice of the right investment fund.
Description
Citation
MITRENGOVÁ, A. Statistické zhodnocení výkonnosti vybraných investičních fondů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Jiří Kropáč, CSc. (předseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Petr Dostál, CSc. (člen) Ing. Jiří Petráš (člen) Ing. Jan Svoboda (člen) Ing. Klára Nesvadbová (člen)
Date of acceptance
2007-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO