Řízení rizika zhotovitele stavební zakázky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
CÍLEM MÉ DIPLOMOVÉ PRÁCE NA TÉMA „ŘÍZENÍ RIZIK ZHOTOVITELE STAVEBNÍ ZAKÁZKY“, JE POPSAT PROCES ŘÍZENÍ RIZIK U DODAVATELE STAVEBNÍCH PRACÍ. TENTO PROCES ZAČÍNÁ IDENTIFIKACÍ RIZIK POMOCÍ RŮZNÝCH METOD. NÁSLEDUJE ANALÝZA TĚCHTO RIZIK. HLAVNÍ SKUPINOU RIZIK, JSOU RIZIKA SPOJENÁ SE SUBDODAVATELSKÝM SYSTÉMEM. K TĚMTO RIZIKŮM POPÍŠU JEJICH SIGNÁLY A SPOUŠTĚČE. NA ZÁKLADĚ JEJICH ZÁVAŽNOSTI PRO PROJEKT, DEFINUJI ZPŮSOB JEJICH OŠETŘENÍ. V POSLEDNÍ ČÁSTÍ SE NACHÁZÍ NÁVRH SLEDOVÁNÍ RIZIK, KDE NAVRHUJI ZPŮSOB KDY A KDO BUDE RIZIKA SLEDOVAT V PRŮBĚHU VÝSTAVBY.
THE AIM OF MY THESIS ON THE TOPIC OF "RISK MANAGEMENT CONTRACTOR CONSTRUCTION CONTRACTS" IS TO DESCRIBE THE PROCESS OF RISK MANAGEMENT OF CONTRACTOR CONSTRUCTIONS WORK. THIS PROCESS BEGINS WITH THE IDENTIFICATION OF RISKS BY USING DIFFERENT METHODS. FOLLOWED BY ANALYSIS OF THESE RISKS. THE MAIN GROUP OF RISKS ARE RISKS ASSOCIATED WITH THE SUBCONTRACTING SYSTEM. THESE RISKS I WILL DESCRIBE THEIR SIGNALS AND TRIGGERS. ON THE BASIS OF THEIR IMPORTANCE TO THE PROJECT, I WILL DEFINE THE MANNER OF THEIR TREATMENT. IN THE LAST PART IS A PROPOSAL OF A MONITORING RISKS, WHERE I SUGGEST A WAY, WHO WILL LOOK AFTER THE RISKS DURING THE CONSTRUCTION AND WHEN.
Description
Citation
ŠTRÁCHAL, J. Řízení rizika zhotovitele stavební zakázky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2013-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO