Regulovatelný spínaný napájecí zdroj

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem tohoto bakalářské práce je vytvořit přehled o měničích, vysvětlit jejich princip a navrhnout jeden typ měniče se zadanými parametry. K měniči je navržena deska plošných spojů. Navržený měnič je realizován. Jeho charakteristické vlastnosti změřeny a porovnány s teoretickými. K měniči je navržen chladič.
The aim of this bachelor’s thesis is to create a summary of the convertors, their principles, and to propose the convertor with specific parameters. The printed circuit board is designed for this convertor. Designed convertor is manufactured. Its specific parameters are measured and compared with theoretical parameters. A heatsink is designed for this convertor.
Description
Citation
VYROUBAL, R. Regulovatelný spínaný napájecí zdroj [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Miroslav Kasal, CSc. (předseda) prof. Ing. Roman Maršálek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Zbyněk Fedra, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Nováček, CSc. (člen) Ing. Radovan Jiřík, Ph.D. (člen) doc. Dr. Ing. Pavel Horský (člen) Ing. Karel Ulovec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO