Paralelní rozhraní řízené sběrnicí USB

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na využití sběrnice USB, v tomto případě na připojení převodníku USB -> 14-bit paralelní port, na který se následně připojí další zařízení a to kvadraturní modulátor. Sběrnice USB byla zvolena díky své univerzálnosti a také možnosti přenášet data velkou rychlostí do dalších připojených zařízení. Práce se dále zabývá prostředky pro splnění problematiky, zejména tak rozborem výběru vhodného typu řadiče pro USB, jeho nastavením a naprogramováním, naprogramováním ovladačů pro systém Windows a také obslužným programem v systému Matlabu. Bakalářská práce navazuje na diplomovou práci Ing. Igora Majka, protože vybraný řadič byl v obou případech stejný, který navrhl konstrukci převodníku a nastínil možnost dalšího postupu v řešeni problematiky.
Bachelor‘s work is bent on usage busbar USB, in this case on interface inverter USB –> 14-bit parallel port, whereupon subsequently will add next device namely quadrature modulator. Busbar USB was elect thanks his universality as well as possibilities transfer data big at speeds of to the of other incorporate arrangement. Work further deal with resources for performance problems, especially so analysis selection fit type controller for USB, his setting and programmed, programmed drivers for system Windows as well as service programme in system Matlab. Bachelor‘s work tie together on diploma work Ing. Igor Majko, because choice controller was in either event same that the suggested construction inverter and foreshadowed possibility next progress in buckthorn problems.
Description
Citation
VONDRA, M. Paralelní rozhraní řízené sběrnicí USB [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Jarmila Dědková, CSc. (předseda) prof. Ing. Aleš Prokeš, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Milan Chmelař, CSc. (člen) prof. Ing. Tomáš Dostál, DrSc. (člen) doc. Ing. Miloslav Steinbauer, Ph.D. (člen) prof. Mgr. Páta Petr, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO