Vyhodnocení finanční situace stavebního podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na finanční vedení stavebního podniku. V první části se zabývá teoretickým osvětlením postupů a metod, které jsou poté prakticky aplikovány v části druhé. Pro každou společnost je základním cílem dlouhodobé dosahování kladného hospodářského výsledku. Finanční zdraví je důležitým prvkem perspektivního a prosperujícího podniku. Bakalářská práce se zabývá vyhodnocením finanční situace pomocí metod finanční analýzy. Těmito metodami dojde k zhodnocení finančního zdraví konkrétní stavební společnosti.
This baccalaureate thesis focuses on the financial management of construction enterprise. The first part deals with the theoretical lighting techniques and methods, which are then practically applied in the other. For each company is essential to reporting a profit. Financial health is an important component of a prosperous business perspective. This bachelor deals with the evaluation of the financial situation of the methods of financial analysis. These methods will evaluate the financial health of a particular construction company.
Description
Citation
ONDRÁČEK, J. Vyhodnocení finanční situace stavebního podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO