Technické, cenové a ekologické porovnání alternativních stavebních materiálů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem práce je srovnání přírodních stavebních materiálů s materiály tradičními na základě technologických, ekologických a ekonomických kritérií. Srovnání bude provedeno na dvou ukázkových rodinných domech. Projekty obou objektů vycházejí ze stejného základu. Vzhledem k rozdílným technologiím a možnostem použitých materiálů budou mezi objekty drobné rozdíly, které budou z technologického, ekologického i ekonomického hlediska vyhodnoceny.
The thesis target is comparsion of natural building materials with traditional building materials pursuant technological, environmental and economic criteria. Comparsion will be made on two examplary houses. Both projects have a same base. Considering to different technologies and possibilities of used materials with a small differences between objects, which will be evaluated from technology, environmental and economic aspects.
Description
Citation
LABUDEK, L. Technické, cenové a ekologické porovnání alternativních stavebních materiálů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO