Spodní stavba polyfunkčního objektu v České Skalici

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Hlavní náplní bakalářské práce je řešení stavebně-technologického projektu spodní stavby polyfunkčního objektu v České Skalici. Spodní stavba je založena ve dvou výškových úrovních na vrtaných pilotách. První výšková úroveň je nazývána SEKCE A, druhá výšková úroveň je nazývána SEKCE B. Základovou konstrukci tvoří zalomená základová deska, která se skládá ze dvou vodorovných desek posunuté vůči sobě o jedno podlaží a mezi deskami je suterénní stěna. Základová deska v SEKCI A je řešena společně se stropní deskou 1.PP. Dále jsou řešeny základové konstrukce pro dvě výtahové šachty. Práce obsahuje technickou zprávu, technologické předpisy, návrh zařízení staveniště, vybrané konstrukční detaily, položkový rozpočet, časové plánování, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plány a bezpečnost práce spolu s ochranou životního prostředí.
The main contents of the thesis is solving a construction-technological project substructure of a polyfunctional building Česká Skalice. Substructure is based on two height levels on bored piles. The first height level is called SECTION A, the second height level is called SECTION B. The base structure consists an angled base plate, which consists from two horizontal plates shifted against each other about one floor and between plates is a basement wall. The base plate in SECTION A is solved together with ceiling plate 1. PP. Further there is solved structures for two lift shafts . The thesis includes a technical report, technologic instructions, plan of building site, selected constructional details, cost estimate, schedule, machinery composition, control and testing plans, safety at work and environmental protection.
Description
Citation
VÝBORNÝ, V. Spodní stavba polyfunkčního objektu v České Skalici [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO