Živnostenský dům v Hodoníně - řešení etapy zastropení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce je vypracovat stavebně technologický projekt pro etapu zastropení novostavby živnostenského domu. Strop je tvořen nad 1.PP a nad výtahovou šachtou monolitickou železobetonovou konstrukcí, a nad 1.NP a 2.NP jej tvoří předpjaté prefabrikované panely Spiroll s dobetonávkou. Součástí práce jsou podklady potebné, k realizaci této etapy. Jedná se zejména o technologický předpis, rozpočet, časový plán, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plán, popis zařízení staveniště, a dokumentaci k sestavě bednění.
The aim of this work is to prepare technology project for the construction phase of new ceiling of trade house. The ceiling is made up of the 1.PP and above the elevator shaft monolithic reinforced concrete structures, and over 1.NP and 2.NP it consists of prestressed precast panels with the casting of Spiroll. The work documents are necessary, with the implementation of this phase. In particular, the technological specification, budget, schedule, design of mechanical assembly, inspection and test plan, a description of the site facilities, and documentation to the assembly formwork.
Description
Citation
ŠRÁMEK, P. Živnostenský dům v Hodoníně - řešení etapy zastropení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO