Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je vypracována v rámci studijního oboru 99386 - Ekonomika a procesní management, program Ekonomika a management na Fakultě podnikatelské VUT v Brně. Cílem bakalářské práce bude popsat založení nového podniku v zábavním průmyslu. V práci budou zpracovány aspekty, související se založením a řízením budoucího podniku. Tato práce bude sloužit jako příprava pro jeho úspěšný rozjezd a následný chod. Bude obsahovat návrh podnikatelského záměru, teorii nezbytnou pro jeho vytvoření, analýzy typu SWOT, a marketingovou a finanční analýzu.
This bachelor's thesis was written as part of study branch 99 386 – Economics and Process management on the Faculty of Business and Management in Brno. The aim of this thesis will be to describe establishing a new business in the entertainment industry. The thesis will include aspects related to the establishment and even management of running a company. This thesis will serve as preparation for its successful start, it will include a draft of business plan, a theory necessary for creation of a company, SWOT analysis, and marketing and financial analysis.
Description
Citation
DOLEŽAL, V. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Jan Roubal (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen)
Date of acceptance
2011-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO