Základní škola v Moravanech u Brna

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je novostavba základní školy. Základní škola je koncipována pro 390 dětí ve věku od šesti do patnácti let. Objekt je zasazen do rovinatého terénu na vybraném pozemku v Moravanech u Brna. Skládá se ze šesti navzájem propojených a funkčně dělených částí. Diplomová práce řeší dvě vybrané části komplexu základní školy. Jedná se o tělovýchovnou část a odborné zázemí druhého stupně základní školy. Objekt je dvoupodlažní a hlavní vstupy jsou orientovány na severozápad a na východ. Budova je navržena ze systému KM BETA.
The subject of this thesis is a new building primary school. The elementary school is designed for 390 children aged from six to fifteen years. The object is put in the flat terrain of the selected ground in the city called Moravany u Brna. It consists of six interconnected and functionally divided parts. This thesis resolves two selected parts of the elementary school complex. It is a part of physical education and background of upper elementary school. The building has two floors and the main entrances are oriented to the north and east. The building is designed from the system KM BETA. Ceiling structure is made of reinforced concrete.
Description
Citation
STROUHALOVÁ, L. Základní škola v Moravanech u Brna [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO