Sběr a zpracování dat s využitím mikrokontroleru ARM

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na možnost využití mikroprocesoru s architekturou ARM Cortex-M3 pro sběr a zpracování dat. Práce se zabývá srovnáním možných vývojových prostředků a určení toho nejvhodnějšího pro zadaný úkol. Dále je vybrána jedna úloha a v rámci práce je ukázána její praktická realizace.
This Bachelor thesis is about the possible using of microprocessor with ARM Cortex-M3 architecture for data acquisition and data processing. Thesis is also about comparison of possible development tools and choosing the most suitable for assigned task. There is also chose one task and possible implementation is shown.
Description
Citation
BARTÍK, O. Sběr a zpracování dat s využitím mikrokontroleru ARM [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
doc. Ing. Bohumil Horák, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Pavel Václavek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radovan Holek, CSc. (člen) prof. Ing. Petr Pivoňka, CSc. (člen) Ing. Soňa Šedivá, Ph.D. (člen) prof. Ing. Luděk Žalud, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Student obhájil bakalářskou práci s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO