Komunikační mix cestovní agentury

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou současného stavu komunikačního mixu cestovní agentury, kde na základě zjištěných výsledků této analýzy a za pomoci provedeného marketingového výzkumu, který je proveden na základě dotazníkového šetření, jsou navržena taková doporučení, která povedou ke zlepšení stávajícího komunikačního mixu a následně k rozšíření povědomí o cestovní agentuře, větší konkurenceschopnosti a ke zvýšení objemu prodeje.
This bachelor thesis is focused on analysis of current state of travel agency´s communication mix, where on the basis of gained results from the analysis and with help of marketing research, which is conducted through a questionnaire survey, are suggested such recommendation, which will lead to improvement of current communication mix and subsequently to raise awareness about travel agency, bigger competitiveness and increasing of sales.
Description
Citation
ZLÁMAL, T. Komunikační mix cestovní agentury [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Marcela Kožená, Ph.D. (předseda) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-24
Defence
Vedoucí práce - Jak byste řešil návrhy v případě, že by nebyla akceptována změna loga? - zodpovězena Oponent - Jaké komunikační prvky a v jakém rozsahu byste doporučil realizovat v případě, že by se paní majitelka rozhodla pro stejnou finanční investici, kterou již realizovala v období 2012-2013 - zodpovězena Ing. Marie Jakubcová. Ph.D. - Dopady reklamních předmětů z daňového hlediska - zodpovězena Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. - Jakým způsobem byl ověřeno naplnění cíle - zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO