Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá podnikatelským plánem týkajícího se rozvoje obchodní společnosti MISE s.r.o.. Firma působí na trhu jako distributor zdravotnických pomůcek pro diabetiky. Teoretická část je zaměřena na obecnou charakteristiku vztahující se k tématu. V další analytické části je charakteristika firmy, analýza trhu, finanční analýza, analýza vnějšího a vnitřního okolí, včetně zhodnocení plánu na rozšíření. Závěrem analytické části je souhrn silných a slabých stránek firmy, příležitostí a hrozeb. Návrhová část stojí na vymezeném souhrnu analytické části. Jednotlivé kroky budou směřovat k sestavení podnikatelského plánu, který povede k rozšíření společnosti.
This diploma thesis deals with an entrepreneurial plan concerning the development of the business company MISE s.r.o., Ltd. The company has been working on the market as a distributor of medical aids for diabetics. The theoretical part is focused on the general characteristic related to the topic. The following analytical part contains the company characteristic, market analysis, financial analysis, the analysis of the outer and inner environment, including the plan evaluation for further expansion. In the conclusion, I summarize both the strong and weak points of the company, and also the opportunities and threats. The proposal part is based on the defined summary of the analytical part. The individual actions will aim to assemble an entrepreneurial plan, which will lead to the company expansion.
Description
Citation
SEDLÁČEK, M. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (místopředseda) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Ing. Videcká - Jak jste přišel na to kolik zaměstnanců bude na projekt potřeba? Přijmete je jen na tento projekt? - odpovězeno. Ing. Jakubcová - Specifikujte mi prvotní a druhoté náklady uvedené ve vaší práci? Prvnotní náklady jsou interní nebo externí náklady?- odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO