Založení sportovního podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem podnikatelského plánu pro založení společnosti WelFit. Společnost bude poskytovat služby v odvětví hoteliérství, fitness a welness. Daný plán bude podložen analýzou vnějšího a oborového prostředí doplněn o SWOT analýzu. Závěr práce nastíní podnikatelský plán s finančním plánem.
This thesis deals with a business plan for establishing a company named WelFit. The company will provide service in accomodation, fitness and welness. Given Business plan will be supported by an analysis of the external factors, sector analysis and complemented by a SWOT analysis. Conclusion of the thesis will consisst of a business plan and a financial plan.
Description
Citation
NECHUTA, P. Založení sportovního podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (předseda) Ing. Petr Bačík, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Zemánková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-12
Defence
Otázka oponenta - zodpovězeno 1) Zemánková PhD. - jakým způsobem se Vám dostane pozemek do nákladů? V které části výsledovky bude? Proč porovnáte náklady a příjmy? - Zodpovězeno 2) Doc.Chalupský - dotazníkové řešení - bylo patrné, o jakou úroveň ubytování a v jaké lokalitě se bude jednat? Kdy předpokládáte otevření provozovny? - Zodpovězeno 3) Prof.Dohnal - Citlivostní analýza - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO