Rozvoj konkurenceschopnosti firmy Jirasgames a.s.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce s názvem Rozvoj konkurenceschopnosti firmy Jirasgames, a.s. se zaměřuje na návrhy vedoucí k zvýšení konkurenceschopnosti a celkovému rozvoji firmy. Cílem mé práce je posoudit současný stav společnosti za pomoci teoretických znalostí čerpaných v z odborné literatury. Navrhnout řešení směřující k rozvoji konkurenceschopnosti a následně vyhodnotit přínosy.
The diploma thesis called Competitiveness Development of Jirasgames, a.s. focuses on proposals leading to enhancing competitiveness and overall development of the company. The main aim of the thesis is to evaluate the current state of the company, which is done based on the theoretical background gained in specialized literature. The next aim is to propose solutions leading to competitiveness development and consequently evaluate its benefits
Description
Citation
LELEK, J. Rozvoj konkurenceschopnosti firmy Jirasgames a.s. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-02-03
Defence
Otázky vedoucího práce: Odpovězeny Otázky oponenta práce: Odpovězeny Prof. Koráb: Jaká jsou rizika Vašich návrhů? Částečně odpovězeno Doc. Bartoš: Jak byste řešil spolupráci se základními školami? Částečně odpovězeno Doc. Bartoš: Vy jste přemýšlel nad založením kamenných obchodů? Co Vás k tomu vedlo? Co se stalo v roce 2014? Jak je možné, že Vaše tržby klesaly, i když konkurenční firmě vzrostly? Částečně odpovězeno Ing. Holek: Má firma zaměstnance? Kde máte v práci zpracovány mzdové nákady? Částečně odpovězeno Ing. Holek: Jak jste řešili ztrátu? Z čeho byla pokryta? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO