Návrh směrnic pro vedení účetnictví ve společnosti ABC, s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tématem bakalářské práce je vytvoření návrhu směrnic pro vedení účetnictví pro firmu ABC, s.r.o. Bakalářská práce je založena na platných právních normách, z nichž vychází povinnost účetních jednotek zpracovat vnitřní účetní směrnice, které ošetřují specifické úpravy jednotlivých oblastí účetní evidence. Cílem bakalářské práce je vytvoření směrnice pro komplexní organizaci evidence a účetního zachycení zásob, v souladu s platnou legislativou, která je potřebná pro směrnici z hlediska řízení, hospodaření a následné kontroly této složky majetku.
The subject of the extended assay is forming a project of guidelines in accounting for the company ABC, s.r.o. The essay is based on current legal rules setting the accounting units to elaborate internal directives treating specific modifications of particular spheres of accounting record. The aim of the essay is to form directives for the complex organization of the record and to catch reserves in harmony with current legislation, which is necessary form the society from the point of view of controlling, managing and testing this part of property .
Description
Citation
LONDINOVÁ, I. Návrh směrnic pro vedení účetnictví ve společnosti ABC, s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Miroslav Kuba (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (člen) Mgr. Petr Václavek (člen) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO