Návrh na zlepšení motivačního systému HP TRONIC

No Thumbnail Available
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na zlepšení motivačního systému ve skupině HP TRONIC. Pomocí dotazníkového šetření jsou zjištěny nedostatky v současném motivačním systému a v komunikaci s přímým nadřízeným. Dále jsou testovány statistické hypotézy na spokojenost zaměstnanců s benefity. Na závěr práce předkládá návrh na zlepšení současného motivačního systému, který by měl vést k větší spokojenosti zaměstnanců a jejich vyššímu pracovnímu výkonu.
This bachelor thesis is focused on improvement of the motivation system for the group HP TRONIC. By using a questionnaire survey the current state of satisfaction of employees with the motivation system and communication with their direct superiors was determined. The statistical hypotheses was also tested on employee satisfaction with their job benefits. In conclusion the thesis presents a proposal to improve the current motivation system, which should lead to greater employee satisfaction and higher performance.
Description
Citation
NOVOTNÁ, K. Návrh na zlepšení motivačního systému HP TRONIC [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Matematické metody v ekonomice
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (člen) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-26
Defence
Otázky oponenta práce - odpovězeno. Mgr. Novotná Jaký je názor firmy na práci? - odpovězeno. doc. Půža Jak byste finančně ohodnotila svou práci? - odpovězeno. Naučila jste se při vypracování analýzy nové metody? - odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO