Etika v personálním marketinku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním cílem této diplomové práce je analyzovat etiku personálního marketingu v nadnárodní výrobní společnosti a podat návrhy na její zlepšení. Pro dosažení tohoto cíle bude provedeno interview s manažery firmy. Teoretická část se obecně věnuje pojmům etika a personální marketing, následující část se zabývá analýzou personálního marketingu. V poslední části jsou uvedeny kroky vedoucí ke zlepšení současného stavu. Práce a její výsledky budou předloženy společnosti MenSeek, s.r.o. Výsledky budou také poskytnuty analyzované společnosti.
The main goal of this thesis is to analyze personal marketing ethics in multinational produce company and make a suggestion to improve it. In order to attain this goal, an interview will be conducted among managers the company. The teoretic part of the thesis deals generally with the cocepts of ethics and personal marketing, following part include analyse of personal marketing. The last part contains suggestion to improve actual situation. The thesis and its results will be sumbitted to agency MenSeek s.r.o. Its resultes will be provided to analyse company.
Description
Citation
STEJSKAL, R. Etika v personálním marketinku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
Ing. Olga Girstlová (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen)
Date of acceptance
2009-06-09
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO