Ekonomické vyhodnocení řízení zásob ve vybraném podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na logistiku a studii řízení zásob. V teoretické části jsou charakterizovány základní pojmy a představeny vybrané metody. Další část je praktická, ve které se zaměřím na analýzu zásob, a následně budou navržena opatření vedoucí k vyřešení nalezených problémů v tomto podniku.
The thesis deals with the study of logistics and inventory management. In the theoretical part are characterized by basic concepts and presented the selected methods. The next part is practical in which will focus on the analysis of inventory and subsequently the proposed measures in order to solve problems found in this company.
Description
Citation
SKOUMAL, T. Ekonomické vyhodnocení řízení zásob ve vybraném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (předseda) Mgr. Jiří Pospíšil (místopředseda) Ing. Martina Pivodová (člen) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Zábojová (člen)
Date of acceptance
2015-06-25
Defence
Otázky vedoucího závěrečné práce: odpovězeno. Otázky oponenta závěrečné práce: odpovězeno. Doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D.: V cíli práce student odkazuje na provedenou studii o stavu systému řízení zásob v podniku. Dotaz směřuje na umístění studie v rámci závěrečné práce. Tuto studii však práce neobsahuje. Analytická část bakalářská práce je velice slabá. Lze zkonkretizovat návrh "Dodavatelsko-odběratelské vztahy"? Odpovězeno s výhradou. Ing. Petr Novák, Ph.D.: Mají návrhy přínosy z pohledu úspory nákladů? Odpovězeno s výhradou. Pozn.: Prezentace závěrečné práce byla méně přesvědčivá.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO