Návrh komunikačního mixu produktu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce „Návrh komunikačního mixu produktu“ je návrh na zlepšení komunikačního mixu na základě analýzy současného stavu komunikačního mixu vybraného výrobku ve vybraném podniku. Bakalářská práce je členěna na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou rozebrány jednotlivé komunikační nástroje, principy marketingové komunikace a metody analýzy vnitřního a vnějšího prostředí podniku. Úvod praktické části popisuje vybraný podnik a jeho produkty. Dále probíhá analýza aktuálního stavu komunikačního mixu vybraného výrobku, jednotlivých nástrojů propagace, analýza silných a slabých stránek výrobku a budoucích příležitostí a hrozeb. Závěrečná část obsahuje návrhy na zlepšení komunikačního mixu.
The goal of the bachelor thesis „The Proposal of Product Communication Mix“ is the proposal for improvement of communication mix based on the analysis of the selected protuct‘s present communication mix in selected company. The bachelor thesis is divided into two parts, theoretical and practical. Theoretical part describes particular tools of marketing communication, it’s principles in the theoretical level and methods of analysis of a company internal and external environment. Introduction of practical part describes selected the company and the selected product. Further takes place analysis of current state of the selected product, analysis of particular tools of promotion and analysis to evaluate the strengths, weaknesses, opportunities and threats involved in the product. Last part contains proposals to improve the current communication mix.
Description
Citation
SLAVÍK, R. Návrh komunikačního mixu produktu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-23
Defence
OTÁZKY VEDOUCÍHO: nebyly položeny. OTÁZKY OPONENTA: odpovězeno. Prof. Ing. Marie Jurová, CSc.: V předložené práci uvádíte SWOT analýzu, kde v rámci příležitostí uvádíte vstup na americký trh. Proč se domníváte, že preference konzumentů jsou v této oblasti shodné s evropskými zákazníky? Odpovězeno. Mgr. Helena Musilová: Navrhujete televizní reklamu s náklady 1,5 mil. Kč. Skutečně ji považujete za nejlepší variantu komunikace, zvláště s ohledem na cílovou skupinu? Komunikaci na sociálních médiích v práci kalkulujete ve výši 10 tis. Kč měsíčně. Co konkrétně reprezentují tyto výdaje? Navrhujete načasování těchto aktivit v období června až srpna. Nebylo by vhodnější tuto reklamu načasovat s předstihem, s ohledem na předpoklad zvýšené konzumace nápojů v letních měsících? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO