Návrh a realizace MIDI ovladače

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací MIDI ovladače, který umožňuje vysílání MIDI zpráv pro změnu programu a MIDI zpráv změny hodnoty tzv. průběžného MIDI kontroleru standardního typu. V teoretické části práce je popsána komunikace pomocí MIDI protokolu, její implementace do mikroprocesoru a ovládání řadiče LCD displeje. V praktické části je navrženo zapojení, deska plošných spojů, řídící program pro mikroprocesor a konstrukce MIDI ovladače.
This bachelor thesis describes design and implementation of a MIDI controller that will transmit messages to MIDI program change and MIDI continuous messages that the value of the MIDI controller standard type. The theoretical part describes communication using the MIDI protocol, its implementation in microprocessor and controls the LCD controller. The practical part deals with the design and implementation of the MIDI controller. The result of this work is a circuit diagram, PCB, microprocessor control program and construction of MIDI controller.
Description
Citation
JIRČÍK, Z. Návrh a realizace MIDI ovladače [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Zbyněk Raida (předseda) doc. Ing. Jiří Petržela, Ph.D. (místopředseda) Ing. Václav Michálek, CSc. (člen) doc. Ing. Jiří Šebesta, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jan Vrba, CSc. (člen) prof. Ing. Vladimír Schejbal, CSc. (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO