Financování pořízení dlouhodobého majetku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá různými variantami financování, které je spjato s pořízením dlouhodobého majetku (traktor) do firmy. Informuje o finančním stavu společnosti a o různých možnostech, jakými lze financovat pořízení majetku. Srovnává nabídky úvěrů a leasingových společností, které jsou právě dostupné na trhu a na závěr vyhodnotí nejvýhodnější možné řešení. Cílem bakalářské práce je poskytnout dané společnosti pravdivé a aktuální informace, které by mohli využít při budoucím nákupu a doporučit nejvýhodnější řešení.
Different variants of financing of a long-term corporeal property (tractor) are studied in bachelor thesis. The bachelor thesis informs about the financial state of a company and about various possibilities to finance a property. It compares loans and leasing offers available on market and chooses the cheapest offer available. The objective of the bachelor thesis is to give true and actual information that could be used for a future purchase and offer the best solution available.
Description
Citation
BITOMSKÁ, K. Financování pořízení dlouhodobého majetku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sadovský, CSc. (předseda) Ing. Pavla Vejmolová (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO