Studie použití vodního paprsku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
V diplomové práci se provádí studie možnosti nákupu vlastní technologie vodního paprsku. Studie má za úkol v konkrétních číslech poskytnout dané firmě obraz, který jí může pomoci při rozhodování o vynaložení finančních prostředků do investice na nákup vlastního zařízení pro vodní paprsek.
The study of the purchase possibilities of one´s own water jet technology is being conducted in the thesis. The study is aimed at providing a conception in concrete numbers to a particular company, which would help it with making decisions about investing funds in investments to the purchase of one´s own equipment for the water jet.
Description
Citation
TVARŮŽEK, M. Studie použití vodního paprsku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie a průmyslový management
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Prokop, CSc. (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) prof. Ing. Františka Pešlová, Ph.D. (člen) prof. Ing. Ivan Baránek, CSc. (člen) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (člen) doc. Ing. Vladimír Vrba, CSc. (člen)
Date of acceptance
2012-06-21
Defence
Diplomant seznámil komisi s obsahem a výsledky své diplomové práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise. V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1. Jak velká je konkurence v této oblasti? 2. Jaké tlaky jsou používány při řezání čistou vodou a jaké při řezání s abrazivem? 3. Proč je tato technologie tak hlučná? 4. Kde jste vzal vstupní data pro nákladovou analýzu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO