Je nutný management kvality?

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Úkolem bakalářské práce je vypracovat literární rešerši na téma: „Je nutný management kvality?“ V práci jsou definovány pojmy jakost a řízení jakosti, což jsou dva základní pojmy pro tento velice obsáhlý a stále dynamicky se rozvíjející obor. Snažil jsem se vytvořit objektivní pohled na tuto problematiku a v závěru se zamyslet nad nutností, či nenutností systémů managementu kvality.
Task of the thesis is to develop a literature search on the topic: „Necessity of quality management“. The paper defines the concept of quality and quality control. These are basic concepts for this extensive and still very dynamically developing field. I tried to create objektive look on these questions and in the end think about necessity or uselessness of quality management systems.
Description
Citation
PAVLÍČEK, M. Je nutný management kvality? [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Petr Blecha, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Alois Fiala, CSc. (místopředseda) Ing. Radim Blecha, Ph.D. (člen) Ing. Luboš Kotek, Ph.D. (člen) Ing. František Bradáč, Ph.D. (člen) Ing. Petr Koška, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO