Podpora práce s formuláři ve webovém prohlížeči

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá tvorbou doplňku do vybraného webového prohlížeče, který má uživateli usnadnit práci s webovými formuláři. Dokument popisuje způsoby automatického vyplňování údajů do formulářů a principy jejich uložení. Dále se zabývá nástroji vhodnými pro psaní SMS zpráv jako textová komprimace, odstranění diakritiky, kontrola pravopisu. V práci se také pojednává o vyplňování často se opakujících údajů ve formulářích. V závěru dokumentu jsou zmíněny výsledky práce s možnými rozšiřujícími návrhy do budoucna.
This thesis deals with the creation of an extension for the selected web browser, which should make working with web forms much easier for the user. The document describes ways how to automatically fill in data forms and principles of their storage. It also deals with tools for writing SMS messages, such as text compression, removal of diacritics, spell check. In thesis also discusses the often repeated filling in data forms. In conclusion, there are mentioned results of the thesis with possible future expansion proposals in the document.
Description
Citation
ČEKAN, O. Podpora práce s formuláři ve webovém prohlížeči [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Vladimír Drábek, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (člen) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Ráb (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: Uvažoval jste o implementaci navrženého nástroje také pro další prohlížeče (např. Internet Explorer, Google Chrome)?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO