Nové možnosti rámce .NET 2.0 pro tvorbu informačního systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
V této práci jsou popsány nové možnosti rámce .NET 2.0 a nové verze ASP.NET 2.0. Dále zde jsou v krátkosti představeny nové vývojové nástroje, které jsou potřeba pro vývoj webových aplikací. Hlavním obsahem této práce je předvedení nových komponent obsažených v ASP.NET 2.0. Převážně se jedná o komponenty pro správu uživatelů, Master Pages, komponenty pro zobrazení dat a nových rozšiřujících možností skinování webových aplikací.
In this project are described new possibilities of .NET 2.0 Framework and new version ASP.NET 2.0. There are presentation of new development tools, which we need to development of web applications here. Main subject of this project is demonstrating of new controls, which are included in ASP.NET 2.0. Mainly, they are user management control, Master Page, monitoring of data display and new extension possibilities of skinning of web applications.
Description
Citation
MARŠÁK, T. Nové možnosti rámce .NET 2.0 pro tvorbu informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO