Úprava programů v Javascriptu pomocí překladače

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
V této práci se zabývám popisem základních technik obfuskce a redukce velikosti zdrojových kódů programovacích jazyků. Prioritně je práce zaměřena na skriptovací jazyk JavaScript a obsahuje rozbor volně dostupných obfuskačných nástrojů pro tento jazyk. V konečné fázi vytvářím aplikaci, která je založena na teoretických znalostech této práce a obfuskuje zdrojové kódy JavaScriptu na různých úrovních.
In this project I deal with basic description of source code obfuscation and size reduction techniques of programming languages. The project is primary aimed on scripting language named JavaScript and involved analysis of free obfuscation tools for this language. In the final stage I have created an application is based on theoretical scope of this project and able to obfuscate JavaScript source codes on different levels.
Description
Citation
KUNA, M. Úprava programů v Javascriptu pomocí překladače [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Zendulka, CSc. (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Doc. Ing. Zdeněk Havlice, CSc. (člen) Ing. Šárka Květoňová, Ph.D. (člen) prof. RNDr. Josef Šlapal, CSc. (člen) prof. Dr. Ing. Pavel Zemčík (člen)
Date of acceptance
2010-06-22
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A. Otázky u obhajoby: Zvažoval jste při implementaci využití generátorů typu lex a yacc ? Z jakého důvodu jste je nepoužil?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO