Modul pro dolování z dat

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Obsahem této bakalářské práce je seznámení s problematikou dolovaní z dat. Zaměřuji se především na problematiku klasifikace pomocí neuronových sítí. Proto zde popisuji některé základní algoritmy pro učení neuronových sítí. Hlavním cílem práce bylo vytvořit nový modul do systému pro dolování z dat, který je vyvíjen na FIT VUT v Brně. Tento systém zde stručně představuji a popisuji zde návrh jeho nového modulu. Výsledný modul jsem otestoval na cvičných datech.
The aim of the bachelor's theses is to introduce the problematic of data mining. I have especially focused on the problematic of the classification with the help of neural networks. This is why I describe some basic algorithms for neural network teaching as well. The main goal of this work is to create a new module for the system of data mining. This system has been developed in the cooperation with other people from FIT VUT in Brno. I introduce this system here as well and I also describe the proposal for it' s new module. I have already tested some training data with the final module.
Description
Citation
PETRLÍK, J. Modul pro dolování z dat [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO