Systém archivace dokumentů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této bakalářské práce je vytvoření systému pro převod papírových archívů do digitální podoby, vytváření nových archívů a správa těchto archívů. Aplikace umožňuje získávání obrazových dat pomocí externího zařízení a ukládání do databáze. Důležitou požadovanou vlastností je práce v režimu online i offline. Implementace aplikace je v jazyce C#. Aplikace po spuštění spolupracuje se serverem MySQL a pro sdílení dat využívá aplikaci třetí strany.
The goal of this thesis is to create a system for conversion of paper archives into digital form, creating new archives and management of these archives. Application allows to collect image data using external device and storing it into the database. Another important feature is working in online and offline mode. Application is implemented in C# programming language. After start it cooperates with MySQL server and it uses third party application for sharing data.
Description
Citation
GROCHOL, D. Systém archivace dokumentů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Ing. Josef Schwarz, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Ing. Martin Karafiát, Ph.D. (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm D (uspokojivě). Otázky u obhajoby: Prezentujte správný ER diagram Vašeho datového modelu. Co by si vyžádala úprava systému pro to, aby bylo možné data a souhrny organizovat do libovolného počtu zanořených úrovní? Proč při šifrování konfiguračního souboru a cache symetrickým algoritmem používáte konstantní inicializační vektor a klíč?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO