Knihovna pro podporu karetních her na mobilních zařízeních

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem knihovny pro podporu karetních her na mobilních zařízeních na platformě J2ME a také obecnými doporučeními užitečnými pro vývoj a testování. Samotná knihovna je pak navržena s ohledem na co největší podporu nejen ze strany mobilních telefonů, ale i desktopových systémů, což je výhodné zvláště při testování knihovny. Knihovna by měla být schopna řešit co nejvíce různých druhů karetních her.
This thesis deals with a development of a library used for supporting card games on mobile devices and also brings some common suggestions that can be useful during the development and testing mobile applications. The library is designed to be supported by as many mobile devices as possible and to be supported by a desktop system as well since it can be very helpful especially for testing. The library is supposed to allow a developer to handle as many kinds of card games as possible.
Description
Citation
HODEK, V. Knihovna pro podporu karetních her na mobilních zařízeních [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2008-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO