Harmonizace melodie s melodickým basem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá harmonizací melodie. Hlavním cílem je vyprodukovat harmonii pro libovolnou melodii v sopránu. Na harmonizaci je využito neuronové sítě. Jako vstup je použita melodie ve formátu midi a na výstupu je harmonie ve formátu MIDI, ABC a ps.
This bachelor's thesis deals with melody harmonization. The aim is to produce harmony for previously unseen melody in soprano. Harmonization uses neural networks. For an input a melody in MIDI format is used and for an output a harmony in MIDI, ABC and ps formats is used.
Description
Citation
KONDELA, E. Harmonizace melodie s melodickým basem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. František Zbořil, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) Ing. Petr Matoušek, Ph.D., M.A. (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Student prezentoval své výsledky, kterých dosáhl v rámci práce. Komise se seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na doplňující otázky členů komise. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: V práci tvrdíte, že jako optimální počet předcházejících not je roven 2. Jak jste na to přišel? Můžete toto tvrzení nějak podložit? Není náhodou optimální počet epoch závislý na počtu skrytých neuronů? Proč jste neprovedl více měření?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO