Společensko-kulturní centrum s radnicí v Kohoutovicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Návrh nové radnice pro městskou část Brno - Kohoutovice doplňuje zástavbu a pomáhá vytvářet fungující veřejný prostor. Radnice je svojí hmotou otevřená do prostoru náměstí a díky průchodu v prvním patře nebrání výhledům do Kohoutovického údolí. Společensko-kulturní sál je v druhé hmotě a využívá stávající budovy obchodu Albert. Plocha veřejného prostoru je novými hmotami dotvořena do intimnější a více uchopitelné podoby, vzniká kvalitnější veřejný prostor, centrum městské části.
Design of a new town hall for the part of city Brno - Kohoutovice helps to create a functioning public space. City Hall is open to its mass and the square through the passage on the first floor does not preclude views in Kohoutovice valley. Socio - cultural hall is the second mass and utilizes existing building of Albert. The area of public space is fleshed out with new masses into more intimate and more graspable form, there is a better public space, the center of the district.
Description
Citation
MATYÁŠOVÁ, J. Společensko-kulturní centrum s radnicí v Kohoutovicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
doc. Ing. arch. Ivan Gürtler (předseda) doc. Ing. arch. Antonín Odvárka, Ph.D. (člen) doc. Ing. arch. Iva Poslušná, Ph.D. (člen) Ing. arch. Miloš Klement (člen) Ing. Petr Suchánek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-05-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO