Příprava perovskitového solárního článku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce pojednává o teorii přípravy perovskitových solárních článků. Jak o základních strukturách, tak o konkrétních typech přípravy a možnosti reprodukovatelnosti výsledků. Ve třetí části práce je popsána kompletní příprava článku, který dosáhl nejvyšší účinnosti a postup pro následné opakování experimentu.
The work deals with the theory of preparing perovskite solar cells. How about basic structures and the specific types of training opportunities and reproducibility of results. In the third part describes the complete preparation of the article, which reached the highest efficiency and the procedure for subsequent repetition of the experiment
Description
Citation
LUNGA, J. Příprava perovskitového solárního článku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a materiálové inženýrství
Comittee
doc. Ing. Petr Bača, Ph.D. (předseda) Ing. Bohuslav Res, CSc. (místopředseda) Ing. Tomáš Maliňák (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Vyroubal, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-07
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s cíli a řešením závěrečné vysokoškolské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. 1) Čím je způsobený rozptyl účinnosti jednotlivých článků? 2) Jaká je účinnost vyrobeného perovskitového článku v porovnání s komerčně vyráběnými články? 3) Jaká je cenová hladina perovskitových článků?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO