Likvidace podniku a jeho rizika

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Cílem diplomové práce je likvidace podniku a její možná rizika. Diplomová práce se v teoretické části zabývá problematikou obecné právní úpravy likvidace obchodní společnosti, a to především se zaměřením se na právní postavení likvidátora a jeho jednotlivé úkony v rámci likvidačního procesu. Analytická část rozebírá průběh likvidace konkrétní společnosti z pohledu likvidátora. Cílem je bezproblémové provedení likvidace s co největším přínosem pro společníky.
The aim of this report is company liquidation and her possible risks.The theoretical part of this dissertation deal with the general law business liquidation of the company, primarily focused on the legal status of the liquidator and his individual acts within the liquidation process.The analytical part analyse the course of liquidation of a particular company from the perspective of liquidator. The target is carry out problem-free liquidation with the greatest possible benefit for shareholders.
Description
Citation
HEDBÁVNÝ, O. Likvidace podniku a jeho rizika [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. et Ing. Martin Cupal, Ph.D. et Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-29
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Likvidace podniku a jeho rizika. Diplomant na otázky oponenta odpověděl. Komise položila otázky k diplomové práci: Ujasněte, jaká rizika byla v diplomové práci řešena? Diplomant na otázky komise odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO