Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou migrace SAP Business Warehouse systému na novou in-memory technologii SAP HANA. Teoretická východiska práce vymezují základní pojmy, využití in-memory technologie v Business Intelligence a možnosti migrace. V praktické části je navržen nejvhodnější způsob migrace a nejlepší praktiky pro jeho realizaci ve vybraném podniku.
The diploma thesis deals with migration of SAP Business Warehouse system to the new in-memory technology SAP HANA. Theoretical basis defines basic terms, usage in-memory technology in Business Intelligence and migration options. In the practical part, the best option of migration and best practices for the company was designed.
Description
Citation
MARINIČ, Š. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. RNDr. Václav Sedláček, CSc. (místopředseda) Ing. Vilém Jordán (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-14
Defence
Otázky oponenta - Ing. Karel Kmenta: Jaký je rozdíl v navrhovaných možnostech implementace (viz. kapitola 3.5.1: 3x uzly po 1024GB vs. 1x uzel s 1536GB), pro kterou variantu by se absolvent rozhodl a proč? - zodpovězeno Otázky vedoucího - doc. Ing. Miloš Koch, CSc.: Je uvažovaná velikost 2TB databáze dostatečná s ohledem na další rozvoj? - zodpovězeno doc. Ing. Jiří Sedláček, CSc.: Znamená něco zkratka "HANA"? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO