Reálné rozdělení polyfunkčního objekt v Dolní Bečvě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Předmětem diplomové práce na téma „Reálné rozdělení polyfunkčního objektu v Dolní Bečvě“ je posouzení možnosti reálného rozdělení dotčených nemovitých věcí jako způsobu majetkového vypořádání spoluvlastnictví. Součástí práce je teoretická část, která přibližuje vybrané pojmy důležité pro znaleckou praxi týkající se reálného dělení. V praktické části je řešen návrh reálného rozdělení nemovitých věcí a to konkrétně ocenění stávajícího stavu, návrhu stavebních úprav včetně vyčíslení vynaložených nákladů, ocenění nově vzniklých samostatných celků a následné majetkové vypořádání mezi spoluvlastníky.
The aim of this diploma thesis „Actual division of multifunctional building in Dolní Bečva“ is to consider possibilities of real division of estates as a way of joint ownership property settlement. Theoretical section of the thesis explains selected terms that are necessary for expert work on real division. Practical part of the thesis proposes real division of estates, namely value estimation regarding current condition, construction alterations including respective expenses assessment, and finally value estimation of divided parts and ensuing property settlement.
Description
Citation
GRÉGROVÁ, L. Reálné rozdělení polyfunkčního objekt v Dolní Bečvě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2016-06-27
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Reálné rozdělení polyfunkčního objekt v Dolní Bečvě. Závěrečnou práci obhajovala jasně srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala výborně. Na otázky komise odpověděla dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedla dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO