Konzervativní investiční strategie v soudových podmínkách světového finančního trhu.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na investice v soudobých podmínkách finančního trhu, odpovídající konzervativní investiční strategii. Je rozdělena do dvou základních částí. Na teoretickou a praktickou část, přičemž součástí praktické části je návrh investičního portfolia. Bakalářská práce specifikuje pojmy jako investor, investiční příležitost, faktory ovlivňující investici, druhy konzervativních investičních instrumentů. Zároveň porovnává teoretické poznatky se skutečností.
This thesis focuses on investments in current conditions of the financial market, corresponding to a conservative investment strategy. It is divided into two parts. On the theoretical and practical part, while the theoretical part is to design an investment portfolio. Bachelor thesis specifies terms as an investor, investment opportunity, factors influencing investment, kind of conservative investment instruments. At the same time it compares theoretical knowledge with reality.
Description
Citation
POKORNÝ, P. Konzervativní investiční strategie v soudových podmínkách světového finančního trhu. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-21
Defence
Otázky vedoucího práce: Zodpovězeno Otázky oponenta práce: Zodpovězeno Další dotazy: Ing. Pavláková Dočekalová: Je Vaše doporučení univerzální? Pro koho je tedy toto doporučení určeno, jaké náklady jsou na držení fyzického skladování drahého kovu? – Otázka zodpovězena Ing. Karas: 1) Jaký očekáváte vývoj zlata do budoucna? – Otázka zodpovězena 2) Hodnotil jste vzájemný vztah hodnocených instrumentů z pohledu rizika? – Otázka zodpovězena prof. Rejnuš: Jaký je poměr mezi cenou zlata a stříbra z historického hlediska? – Otázka zodpovězena částečně Ing. Mráček: Do čeho byste investoval své volné finanční prostředky? Využil byste Vaše investiční doporučení? – Otázka zodpovězena Ing. Kruntorádova: Připomínka v případě používání citací v závorkách je nutné mít vzestupné řazení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO