Elektronická komunikace v malém podniku s využitím ICT procesů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce se zabývá možností využití informačních a komunikačních technologií (ICT) v podmínkách a s omezeními typickými pro malé firmy s cílem zvýšení konkurenceschopnosti na trhu a efektivní týmové spolupráce v rámci společnosti. Vlastní řešení představuje návrh informační strategie servisně obchodní firmy s výhledem zavedení ERP systému.
This thesis is focused on information and communication technologies (ICT) in conditions and with limits typical for small companies. The goal of this work is to improve competitive advantage in the market and to create an effective cooperation in the team of this company. The Solution of the thesis suggests how to design such an information strategy in service and marketing company and how to implement ERP system in future.
Description
Citation
HÜBEL, K. Elektronická komunikace v malém podniku s využitím ICT procesů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Sedlák (člen)
Date of acceptance
2011-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO