Stanovení kalibračních lhůt přístrojů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce stručně a obecně popisuje funkci a strukturu metrologie a vymezuje metody určování kalibračních intervalů. Dále popisuje konkrétní kalibrační laboratoř firmy Honeywell a vytyčuje způsoby a postupy pro použití metody pro určení kalibračních intervalů.
This work describes general function and structure of metrology, and defines methods for calibration interval determination. Further, it describes a Honeywell corporation’s calibration laboratory and gives specific recommendations for usage of method for calibration interval determination in the laboratory.
Description
Citation
HENEK, T. Stanovení kalibračních lhůt přístrojů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (předseda) Ing. Zdenka Rozsívalová (místopředseda) Ing. Kristýna Jandová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Vyroubal, Ph.D. (člen) Ing. Martin Adámek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Umožňuje norma velký rozptyl vlhkosti v laboratořích? Jaký byl přístup firmy k navrženému řešení? Je prodloužení kalibračních intervalů v souladu s příslušnou normou? Existuje doporučený interval kalibrace již doporučený od výrobce zařízení? Zahrnuje práce i vliv četnosti zařízení a jejího vlivu na kalibrační interval? Jaké je kritérium pro nutnost provedení kalibrace?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO