Financování rozvojových strategií v obci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V této bakalářské práci se řeší problematika financování veřejného projektu v obci. V teoretické části je vymezena obec, jako zadavatel veřejné zakázky. Jsou zde charakterizovány jednotlivé náležitosti spojené s obecním rozpočtem. V závěru jsou pak zmíněny možnosti financování investice. V praktické části je popsána charakteristika a financování projektu „Kanalizace a čistička odpadních vod obce Paršovice“. Hlavní snaha obce je získání dotace od Ministerstva zemědělství.
In this bachelor thesis is described funding problematic of public project realized by municipality. In the theoretical part is defined the municipality, like a contracting authority of the tenders. There are characterized particular statements connected with municipal budget. Last but not least are named funding possibilities. In the practical part is described and solved funding of the project Sewerage and wastewater treatment plants in Parsovice. The main attempt of municipality is receiving the grand from the Ministri of Agriculture.
Description
Citation
LUKEŠ, J. Financování rozvojových strategií v obci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO