Tachymetrické zaměření lokality u Ostrova u Macochy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem této bakalářské práce je polohopisné a výškopisné zaměření a vyhotovení mapy okolí jeskyně Balcarky v Moravském krasu se zaměřením na krasové útvary a vstupy do jeskyní. Měření je připojeno do závazných referenčních systémů S-JTSK a Bpv. Výsledná mapa zájmové oblasti je vyhotovena v měřítku 1:500 ve 3. třídě přesnosti dle ČSN 01 3410 a se seznamem souřadnic specifických bodů CHKO budou předány správě CHKO Moravský kras.
The aim of this work is topographic and altitudinal focus and make out maps Balcarka around the cave in the Moravian Karst focusing on karst formations and the entrances to the caves. Measurement is connected to a mandatory reference systems S-JTSK and Bpv. The resulting map area of interest is made at a scale of 1: 500 3rd accuracy class according to CSN 01 3410 and a list of coordinates of specific points of CHKO will be handed management Moravian Karst.
Description
Citation
ČERVINKOVÁ, E. Tachymetrické zaměření lokality u Ostrova u Macochy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie a kartografie
Comittee
Date of acceptance
2016-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO