Návrh převodníku DA s plně diferenčním výstupem v technologii CMOS

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem osmibitového digitálně – analogového převodníku s plně diferenčním výstupem v technologii I3T25 firmy ON Semiconductor. Práce obsahuje popis základních zapojení a vlastností digitálně-analogových převodníků. Hlavní zaměření práce je v navržení převodníku a pomocných obvodů na tranzistorové úrovni. Funkčnost navrženého obvodu je ověřena pomocí simulačního prostředí Cadence.
This diploma thesis deals with the design of eight-bit digital to analog coverter with fully differential outputs in technology I3T25 of ON Semiconductor company. The work contains the description of basic structures and characteristics of digital to analog converters. The main focus of the work is to design a converter and auxiliary circuits at the transistor level. The functionality of designed circuits is verified by simulation environment Cadence.
Description
Citation
MÁCHA, P. Návrh převodníku DA s plně diferenčním výstupem v technologii CMOS [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
prof. Ing. Vladislav Musil, CSc. (předseda) prof. Ing. Jaroslav Koton, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jaromír Hubálek, Ph.D. (člen) Ing. Břetislav Mikel, Ph.D. (člen) Ing. Michal Pavlík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-06
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s cíli a řešením závěrečné vysokoškolské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO