Volba formy podnikání z pohledu daně z příjmu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá možnostmi výběru různých forem podnikání v ekonomickém prostředí České republiky. Zaměřuje se na hlavní kritérium výběru, kterým je optimalizace daňové povinnosti. V práci jsou porovnávány daňové zátěže tří forem podnikání a následně je vybrána jedna, která se z hlediska posuzovaných kritérií jeví jako optimální.
The Bachelor thesis deals with the options of selecting various forms of business amidst the economic environment within the Czech Republic. It focuses on the main criterion of the selection which is optimisation of the tax liability. In this thesis there is a comparison of the three tax burdens of business forms along with the most appropriate burden is selected.
Description
Citation
NEZVALOVÁ, B. Volba formy podnikání z pohledu daně z příjmu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) Ing. Martina Pivodová (člen) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-22
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno Aktuálnost platné legislativy a rizika ve vztahu k návrhům uvedeným v závěrečné práci. odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO