Řízení průběhu zakázky firmou se zaměřením na obchodní činnost

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá průběhem zakázky vybranou společností se zaměřením na obchodní činnost a rozvoj podnikání. V první části je představena společnost a její výrobkové portfolio. V druhé části jsou rozebrána teoretická východiska nezbytná k pochopení dané problematiky. Třetí část se zaměřuje na analýzu aktuálního stavu společnosti a identifikaci neefektivních procesů v rámci obchodního oddělení. Čtvrtá část obsahuje konkrétní návrhy na odstranění současných nedostatků a v poslední části jsou shrnuty podmínek a přínosy jejich realizace.
The diploma thesis deals with order processing management in selected company focusing on business activity and development. The first part introduces the company and its product portfolio. The second part contains the theoretical background necessary to understand the issue. The third part focuses on analyzing the current state of the company and identifying ineffective processes within the sales department. The fourth part contains specific proposals to remove the current shortcomings and the last part summarizes the conditions and benefits of their implementation.
Description
Citation
VAŠEK, V. Řízení průběhu zakázky firmou se zaměřením na obchodní činnost [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Rostislav Tesař (místopředseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (člen) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-08
Defence
Otázky oponenta: Odpovězeno Ing. Tesař: Jaké typy kolektivního rozhodování znáte? Odpovězeno Ing. Videcká, Ph.D.: Proč jste ve vaši práci navrhoval informační systém Helios Red? Odpovězeno Ing. Videcká, Ph.D.: Kde máte uvedeny provozní náklady? Odpovězeno doc. Chalupský: Jaká je součastná úroveň nedokončených poptávek? Odpovězeno doc. Chalupský připomínky k práci: Rozdělení SWOT analýzy
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO